אחרי ההפסד למכבי חיפה במחזור הקודם של הקונפרנס ליג, בסלביה פראג יודעים שהם חייבים לנצח את הירוקים במגרשם הביתי הערב (חמישי, 22:00, ספורט2) אם ברצונם לשמור על סיכוי להעפיל לשלב הבא.
"לא שיחקנו טוב בישראל", הודה הקשר סרדן פלאבשיץ'. "שיחקנו רע מאוד. כן, הגענו להזדמנויות אבל לא הצלחנו לכבוש ונענשנו בהפסד. אנחנו יודעים בדיוק מה עשינו לא בסדר; ניתחנו את המשחק ואנחנו יודעים מה עלינו לשפר כדי לנצח. אין לי ספק שהאווירה במגרש שלנו תעזור לנו לנצח".
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
על פי התקשורת הצ'כית, תומאש הולש בספק להתמודדות כשגם אלכס בה בספק. "נצטרך לעשות שינויים בהרכב בעקבות פציעות וההיעדרויות, אבל אל תדאגו", הודה מאמן סלביה יינדריך טרפישובסקי לקראת המפגש.
"אני מאמין שלמדנו הרבה מהמשחק הקודם בין הקבוצות", הוסיף המאמן. "אנחנו יודעים למה לצפות ומה עלינו לעשות".


