מנהלת הליגות בכדורגל יוזמת הפסקת ההגנה המשפטית שניתנת למתפרעים ביציעים שנהנים כרגע מכך שלא ניתן להרשיע אותם באמצעות מצלמות לזיהוי פנים הפרושות במגרשים. אחד האבסורדים הגדולים שמתחוללים הוא שלא ניתן להרשיע אוהדים אלימים באמצעות המצלמות באיצטדיונים מתוקף של חוק הגנת הפרטיות.
כדוגמא, אוהד שנתפס במצלמות בבלומפילד כשהוא משליך אבוקה למגרש לא יעמוד לדין על סמך צילום הוידאו של מצלמות האבטחה באיצטדיונים בשל חוק הגנת הפרטיות. במנהלת הליגות בכדורגל מתכוונים לעשות הכל כדי לשנות את ההגנה הזו שמקבלים מתפרעים במגרשים בטענה כי אנשים נורמטיביים שיושבים ביציעים לא מתנגדים לצילום שלהם, אלא אם מדובר בעבריינים ובמתפרעים ולכן אין מקום לגונן עליהם באמצעות חוק הגנת הפרטיות הקיים.
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
מנכ"ל מנהלת הליגות בכדורגל ניקולס לב דיבר על כך הבוקר בוועדה שכונסה בכנסת וביום שני יערך מפגש בין ראשי המשרדים לביטחון פנים, המשפטים והתרבות והספורט כדי להתחיל להניע שינויים ותקנות חדשות כדי למגר את האלימות.


