קפטן מכבי חיפה, נטע לביא, יצא ללונדון במטרה יעבור הליך כירורגי כחלק מהשיקום שהוא עובר. כזכור, הקשר נפצע במשחק הראשון של העונה נגד קייראט במוקדמות ליגת האלופות ומיד עם חזרתו במשחק נגד הפועל ירושלים נפגע בדיוק באותו האזור וכעת מושבת למספר שבועות נוספים.
לביא עבר שיקום מאסיבי במטרה לחזוור, אולם כעת החליט הצוות הרפואי של מכבי חיפה, בשיתוף עם השחקן והצוות המקצועי, שעדיף לו לעבור הליך בלונדון על ידי רופא מומחה ולאחריו יישאר באנגליה לצורך שיקום שיימשך כארבעה שבועות, במטרה לחזור בחודש ינואר למגרשים.
אל תפספס
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר
במכבי חיפה מקווים מאוד שההליך יצליח ושלביא יהיה "שחקן הרכש" המשמעותי של חודש ינואר. "נטע חשוב מאוד לקבוצה, גם אם היא רצה", קבע גורם במועדון, "כולנו מחכים שיחזור כי אין ספק שזה שדרוג משמעותי בכל המובנים".
מלבד לביא, גם עופרי ארד פצוע בימים אלו וההערכה היא שיוכל לשוב לאחר פגרת השזרוע והנבחרת. בחיפה יבחנו את מצבו של בוגדאן פלאניץ' וכן את מצבו של חוסה רודריגס לקראת סוף השבוע, אך יש אופטימיות במועדון שהשניים יהיו כשירים למשחק מול מ.ס אשדוד.