הרוחות בסכנין סערו אחרי התבוסה 3:0 לקרית שמונה, והספקולציות לגבי עתידו של שרון מימר בקבוצה החלו לפרוח. חברי צוות תוכנית הספורט של 103fm שוחחו על כך עם חאלד דוכי, מנכ"ל הקבוצה, אשר הגיב לטענות וביקש להרגיע את האוהדים.
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
דוכי הבהיר בפתח דבריו כי בניגוד לביקורת שהשמיע מימר בסיום המשחק, שאמר 'מהרסייך ומחרבייך ממך ייצאו', הם תומכים ומאמינים במאמן: "הוא לא הולך הביתה. אנחנו מאמינים במאמן ובצוות המקצועי, בנינו קבוצה טובה. אנחנו נותנים לו קרדיט ובטוחים שהתוצאות יגיעו". עם זאת, הודה: "אין פה ערבות לשום דבר, אני לא יכול להגיד שהוא יישאר עד סוף העונה. המדד שהוא יישאר זה התוצאות, אין מה לעשות".
לדבריו, היו מספר טעויות במהלך המשחק האחרון: "אולי גם ההרכב היה צריך להיות בצורה אחרת, אנחנו צריכים לפתוח יותר התקפי לדעתי, ולהכריע את המשחק בדקות המוקדמות. ככל שהזמן עובר, הקבוצה היריבה מקבלת יותר ביטחון". בהמשך, חשף: "יש הרבה מאמנים שמעוניינים לקחת את מקומו של מימר, אבל אנחנו עדיין לא מדברים על זה בכלל".


