הקדנציה של בני לם כמאמן מכבי נתניה נפתחה בצורה חלומית, כאשר היהלומים חזרו פעמיים מפיגור ולאחר מחצית שנייה מושלמת גברו 2:4 על מכבי תל אביב. בשני הקרוב מצפה להם מפגש מסקרן נוסף, הפעם נגד מכבי חיפה, ולאחר מכן גם משחק מול הפועל באר שבע. קשר הקבוצה, אביב אברהם, התראיין לאתר הרשמי של המועדון וסיפר על התחושות בקבוצה בימים האחרונים.
"עשינו ניצחון גדול, נהנינו מזה", אמר הקשר על ה-2:4, "אבל מתעסקים בזה קצת יותר מדי - אנחנו כבר עם הפנים קדימה. יש לנו שני משחקים לא פחות קשים נגד יריבות מהחזקות בליגה, מהר מאוד ירדנו לקרקע וכבר חושבים קדימה למשחק מול מכבי חיפה בסמי עופר ביום שני".
"בכדורגל אתה צריך מהר מאוד להתעשת. אם אתה לא מתעשת ונשאר באופוריה אז אתה תקבל בראש. אין לנו ברירה בעצם. הצוות התחיל להכין אותנו כבר מיום שני למשחק, הוא עושה עבודה טובה ומוריד אותנו לקרקע כדי לבוא לסמי עופר ולעשות הכי טוב שלנו".
אחרי בשנים האחרונות מכבי נתניה לא נפרדה ממאמנים באמצע העונה, השנה ריימונד אטוולד סיים את תפקידו לאחר ארבעה מחזורים בלבד לאור הפתיחה המאכזבת. לכן, גם מבחינתו של אברהם חילופי מאמנים באמצע העונה היה משהו חדש: "אני יכול להגיד באופן אישי שזה קצת מוזר, שמאמן מגיע וצריך תוך כדי להכיר את השחקנים, עמדות ולעשות עבודה מאוד קשה. בני לם בא עם האנרגיות שלו ויש לו אנרגיות מאוד טובות, הוא פייטר ו-ווינר. הוא החדיר בנו המון אמונה ואנרגיות חיוביות".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
כשנשאל הקשר על המטרות שלו עם מכבי נתניה, הוא לא חשש לכוון גבוה: "המועדון הזה 40 שנה לא זכה בתואר, ועדיין הקהל בא, תומך, מעודד ורוכש מנויים. היינו קרובים לזכות בתואר כשהגענו לגמר הגביע. הדבר שהכי ישמח אותי בזה תואר עם מכבי נתניה. גביע זה הכי ריאלי כרגע, אבל אני לא אתנגד ליותר. מכבי נתניה זה מועדון גדול עם היסטוריה ועבר - מגיע לקהל לראות הצלחה. גם אני כשחקן וכאוהד הייתי רוצה לראות את מכבי נתניה מביאה תואר - זה יכול להיות מאוד מספק".