מספר שעות אחרי שהקדנציה המשונה שלו במכבי תל אביב הגיעה לסיומה, הקשר הסרבי אורוש ניקוליץ', שהספיק לערוך רק שתי הופעות בשלוש שנים במועדון, נפרד בפוסט שהעלה הערב (רביעי) לחשבון האינסטגרם הפרטי שלו.
"אני רוצה להודות לכל חבריי לקבוצה אנשי הצוות המקצועי והרפואי, על כך שקיבלו אותי בדרך הזו וגרמו לי להרגיש כמו שחקן בית, כאחד משלהם", כתב ניקוליץ'. "אני מאחל לכולם בריאות והצלחה בעתיד ואתם יודעים שדלתי תהיה תמיד פתוחה עבורכם".
הקשר המשיך: "אין מקום להאשמות, זה לא מי שאני ולא ארוויח דבר מזה, הברך שלי לא תשתפר. זה רק יעזור לתקשורת לכתוב עוד דברים כמו שכתבו בשנים האחרונות, דברים מטורפים ובדיחות, מבלי לדעת מה עברתי. אבל רק מוחות קטנים יתנו חשיבות למה שנכתב. אני מתחרט רק על שני דברים - שלא עזרתי לחבריי על הדשא ולא זכיתי לשחק לעיני האוהדים המדהימים של מכבי ולהראות להם מה אני מסוגל לתרום".
פוסט הפרידה של אורוש ניקוליץ'
האזינו: יניב טוכמן על הפרידה מאורוש ניקוליץ'
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ניקוליץ' סיכם: "לפני הרבה זמן אמרו לי שעם הברך הזו לא אחזור לרוץ לעולם, אבל אני קרוב מאוד לחזרה לאימונים מלאים ואלה שמכירים אותי יודעים שאביא את הגוף שלי לקצה. שאתן 200% ואקריב הכל כדי לחזור לשחק כדורגל. אקח את הזמן כדי לעבוד קשה ולנסות לחזור למגרשים בהדרגתיות, כי כדורגל הוא החיים שלי!".