אחרי הניצחון הדחוק על הפועל ירושלים, במכבי תל אביב נתנו לשחקנים שלושה ימי חופש. פגרת הנבחרת איפשרה למאמן פטריק ואן לוון להוציא את שחקניו למנוחה והם ישובו להתאמן ביום חמישי לקראת החזרה לליגה בשבת הבאה, אז תצא מכבי תל אביב למשחק חוץ מול מכבי נתניה המתאוששת.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בתוך כך ולמרות שמיטש גולדהאר כבר מזמן לא הגיע לישראל, סיפר היום (שלישי) הטניסאי אנדי רם שחזר מקנדה וביקר אצל בעלי מכבי תל אביב שאין לקבוצה ולאוהדיה ממה לחשוש לקראת העתיד לבוא ושלמרות היעדרותו של המיליארדר מישראל, אין לו שום ירידה במידת העניין שהוא מגלה במועדון אותו רכש לפני כ-12 שנים. רם ששהה בקנדה כדי לקדם את מרכזי הטניס והחינוך בישראל ונפגש שם עם תורמים גדולים שתומכים במשך שנים במרכזי הטניס בישראל, לא פסח על פגישה ארוכה עם גולדהאר איתו הוא מיודד כבר שנים. מרשמיו סיפר רם בשיחה עם וואלה! ספורט: "יש למכבי תל אביב ולאוהדיה מזל גדול. מיטש חולה על מכבי. הוא רואה את כל המשחקים של הקבוצה, חושב עליה כל הזמן ויהיה עוד הרבה שנים הבעלים. האהבה שלו למועדון לא פחתה אלא רק התעצמה. אכפת לו ממכבי תל אביב והוא פה להרבה מאוד זמן".
בקבוצה נמצאים בקשר עם עידן נחמיאס שיצא עם הנבחרת לסקוטלנד וביקשו ממנו לדווח על כל שינוי במצב הכתף שלו. כפי שפורסם כאן אתמול סיכמו בנבחרת עם מכבי תל אביב שנחמיאס יתאמן השבוע בגלזגו ורק לקראת המשחק יוחלט אם להלביש אותו בהתאם למצבו.


