אווירה קשה מאוד בבני סכנין לאחר ההפסד הביתי 3:1 למכבי נתניה אמש (שבת). אוהדי הקבוצה המארחת התפרעו בסיום המשחק, וכידוע, בהמשך השליכו אבנים וחפצים אל עבר אוהדי נתניה שנאלצו להשיאר ביציעים עד שהמהומה שככה. האירוע צוין בדו"ח המשקיף ובני סכנין תעמוד לדין בגינו, כאשר העונש צפוי להיות כבד.
"ברור שאף אחד מאיתנו לא אהב לראות את זה, אבל למה כל הזמן מחפשים להעניש את המועדון?", אמרו בהנהלת סכנין. "עשינו את כל המאמצים והשקענו כספים באבטחה. מה אנחנו יכולים לעשות כשזה קורה מחוץ לתחומי המגרש?".
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מעבר לכך, במועדון זעמו גם הפעם על השיפוט, במיוחד על אי פסילת השער השני של היריבה. גורם בסכנין אמר: "כל השנה מקפחים אותנו. ואז, כשאנחנו מתלוננים, עוד מעמידים אותנו לדין".
בתוך כך, אחרי מחזור ליגה רביעי ברציפות ללא ניצחון, בבני סכנין התאכזבו מאוד מהיכולת על כר הדשא: "לא הופענו למשחק", אמר גורם בקבוצה, "נראינו מאוד לא מוכנים וקצת שחצנים. אסור לנו להגיע ככה לשום משחק בליגה".