יממה חלפה מאז פיטוריו של המאמן ריימונד אטפלד ממכבי נתניה ובמועדון טרם החליטו על זהות המחליף שיגיע. בנתניה הבהירו כי עד כה לא נעשתה פנייה לשום מאמן ועדיין לא התקבלו החלטות בנושא. מה שכן מסתמן, זה שבעיר היהלומים יעדיפו למנות מאמן עם ניסיון, אחד שכבר הדריך מספר קבוצות בליגת העל, וכפי שנכתב אתמול (רביעי), כמעט כל מאמן שנמצא כעת על המדף עשוי לבוא בחשבון, כאשר בין השאר הוזכרו שמותיהם של קובי רפואה, חיים סילבס, שי ברדה וגם מרקו בלבול.
בשלב זה הנטייה היא שלא להחתים מאמן שזו תהיה עונתו הראשונה בבוגרים וזו כנראה הסיבה שאורי אוזן, שמוערך מאוד על ידי הבעלים אייל סגל, הוא לא האופציה הראשונה שיפנו אליה. "בסיטואציה הנוכחית, במצב הקבוצה בטבלה ובזמן שאי אפשר לבצע שינויים עד חלון ההעברות, זה לא יהיה הוגן למנות כעת מאמן שזו תהיה עונת הבוגרים הראשונה שלו", אמר גורם במועדון.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בכל מקרה, מי שיעבירו את האימונים עד המשחק נגד בני סכנין וגם יעמדו על הקווים ביום שבת, הם צמד עוזרי המאמן רן קוז'וק ויובל עזריה שידריכו את הקבוצה עד הגעת מאמן חדש במקומו של אטפלד.


