קבוצת הנוער של מכבי חיפה השיגה הערב (שלישי) מקדמה משמעותית לקראת הגומלין במוקדמות ליגת האלופות, אחרי שניצחה 0:3 בליטא את ז'לגיריס בסיבוב הראשון. הגומלין ייערך בחיפה ב-20 באוקטובר.
אלופת ישראל פתחה בצורה נהדרת את המשחק בווילנה, עם שער כבר בדקה החמישית. הגנת ז'לגיריס ניסתה להרחיק אחרי כדור חופשי, אבל רק עד נבו שדו שסחב את הכדור ימינה, העביר לשמאל והרים כדור נפלא לעבר יונתן קיי לייש הגיח מאחור ומשני מטרים דחק פנימה. בדקה ה-62 רשם שדו בישול שני, הפעם עם כדור חופשי לראשו של בנימין צגה שנגח מקרוב אל הרשת. ספיר רזון נכנס כמחליף בדקה ה-83 ואחרי שתי דקות עט על הריבאונד ונעץ את השלישי.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מכבי חיפה נמצאת במסלול האלופות המקומיות, ואם לא תאבד את היתרון הגדול בגומלין מול ז'לגיריס היא תשחק בשלב הבא מול המנצחת בין פוגון שצ'צין הפולנית לדפורטיבו לה קורוניה. אם תעבור גם את השלב הזה, תעפיל לפלייאוף ותוגרל מול אחת מסגניות שלב הבתים של ליגת האלופות לנוער.