"עד כמה שזה יישמע מוזר, יש לנו העונה סגל יותר טוב מזה שהיה לנו בעונה שעברה", כך אומרים הבוקר במ.ס. אשדוד כשהם יומיים אחרי שנכנעו 2:0 לנוף הגליל, בהפסד השלישי של הקבוצה בשלושת המחזורים הראשונים של העונה.
אף שהקבוצה לא הצליחה עדיין להשיג נקודה, האיש החזק במועדון ג'קי בן זקן משדר רוגע וביטחון. בן זקן משוכנע שזה רק עניין של זמן עד שהקבוצה תעלה על גל אחר ותתחיל לצבור נקודות. ביום ראשון תשחק אשדוד מול בית"ר ירושלים באיצטדיון הי"א והפנים של רן בן שמעון לקראת המשחק החשוב.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
באשדוד יחסרו את קמהאני מונטארי המורחק. במועדון מחכים שקני סייף ואמיר עגייב יסירו חלודה אחרי שלא התאמנו בצורה מסודרת בקיץ והם רחוקים מכושר משחק טוב. בקבוצה ממתינים להחלמתו המלאה של גיל כהן שנעדר מהמשחק שלשום בגלל בעיה רפואית בפניו.


