זעם גדול בהפועל באר שבע בעקבות פארסת קיום המשחק נגד בני סכנין. אחרי שהמשטרה הודיעה כשעה וחצי לפני פתיחת המשחק נגד סכנין על סגירת אצטדיון דוחא, אוטובוס השחקנים של הקבוצה עוכב בדרך לאצטדיון במשך דקות ארוכות. לאחר פארסה גדולה, שחקני הקבוצה האורחת נכנסו לאצטדיון רק ב-17:30, רבע שעה לפני המועד המקורי של פתיחת המשחק, שייערך בסופו של דבר בשעה 19:00.
יו"ר המנהלת ארז כלפון אמר אחרי ההחלטה לקיים את המשחק בשעה 19:00: "אנו מתנצלים בפני ציבור אוהדי הכדורגל הישראלי בכלל ובפני קבוצת הפועל באר שבע בפרט על עוגמת הנפש. אנו רואים בחומרה רבה את האירועים ואת הפגיעה בתדמית הליגה והנושא יטופל בחומרה".
בבאר שבע, שעשתה את הדרך הארוכה מהדרום הרחוק עד לצפון, זעמו וגיא פרימור המנכ"ל החדש מחה: "השחקנים היו שעתיים בדרכים, המשטרה לא נתנה להם להתקרב לאצטדיון. זה בגדר שערורייה. אנחנו לא מחפשים תירוצים לא לשחק, התכוננו למשחק ואנחנו לא רוצים לשחק, אבל לא ברור מה קורה פה. המשטרה הוציאה צו סגירה למגרש ורבע שעה לפני המשחק לא ברור אם הצו בתוקף. לא ברור לאן זה הולך, הכנה סופר לקויה וזה מרגיש לא ספורטיבי. יש פה מחלוקת בין סכנין למשטרה על לדים, הם רבים כבר יומיים ואנחנו אלה שמשלמים את המחיר. הקבוצה של סכנין פה ואנחנו זרוקים ברחוב".
אגב, בסכנין תקפו גם את באר שבע, למרות שזו לא ממש הייתה צד בסיפור הזה, וגורם אמר: "הם ליבו את האש כשלא רצו לשחק. נכון שהייתה טעות עם המשטרה אבל באר שבע פגעו מאוד".
מוחמד אבו יונס, יו"ר בני סכנין: "יהיה איחור של שעה, אבל המשחק יתקיים. אני לא יודע למה הגענו למצב הזה, צריך לשאול את המשטרה. לא יכול להיות שהם יבואו שעה לפני המשחק ויגידו להוריד את מערכת הלדים. היא גם ככה לא מחוברת. מישהו החליט ללכת עם ראש בקיר. אנחנו פירקנו הכול ונשאר רק ביציע המערבי שגם ככה הוא סגור. למרות הכול התעקשו שנפרק גם שם. מהרגע שראינו שהמשטרה מתעקשת, אמרנו שאנחנו מפרקים את זה. בזמן הזה יכלו להכניס את באר שבע ואז המשחק היה מתקיים בזמן".
"אבל המשטרה החליטה ככה, חבל. אני לא דון קישוט שיכול להילחם נגד כל העולם. שבוע שעבר ה-VAR והשופטים ועכשיו המשטרה. כנראה שאלה הם חייו של יו"ר בני סכנין. באר שבע אומרים שזה לא הוגן? זה לא אני שהחלטתי ככה. גם לנו זה קרה בעונה שעברה נגד קרית שמונה ולא התלוננו. דברים קורים. איחור של חצי שעה או שעה לא אמור להפריע לשחקן".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
חאלד דוכי מנכ"ל סכנין התראיין ברדיו ונתן את גרסת סכנין למה שקרה: "המשטרה דרשה לפרק את השלטים שלוש שעות לפני המשחק. היו ויכוחים, אבל התחלנו לפרק ובתוך הזמן הזה המשטרה הודיעה שהמקום נסגר. בסופו של דבר סגרנו שדוחים את המשחק בשעה. האמת שלא פנו אלינו שבוע שלם. התקנו את המערכת לפני שלושה ימים והיא לא מסוכנת ומותקנת בכל האצטדיונים בארץ. הצענו שהמערכת תהיה מנותקת מחשמל. המשטרה יכולה להגיד מה שרוצה וכל אחד יכול להגיש את הצד שלו אבל יש עובדות".


