זעם גדול בהפועל באר שבע בעקבות פארסת קיום המשחק נגד בני סכנין. אחרי שהמשטרה הודיעה כשעה וחצי לפני פתיחת המשחק נגד סכנין על סגירת אצטדיון דוחא, אוטובוס השחקנים של הקבוצה עוכב בדרך לאצטדיון במשך דקות ארוכות. לאחר פארסה גדולה, שחקני הקבוצה האורחת נכנסו לאצטדיון רק ב-17:30, רבע שעה לפני המועד המקורי של פתיחת המשחק, שייערך בסופו של דבר בשעה 19:00.
יו"ר המנהלת ארז כלפון אמר אחרי ההחלטה לקיים את המשחק בשעה 19:00: "אנו מתנצלים בפני ציבור אוהדי הכדורגל הישראלי בכלל ובפני קבוצת הפועל באר שבע בפרט על עוגמת הנפש. אנו רואים בחומרה רבה את האירועים ואת הפגיעה בתדמית הליגה והנושא יטופל בחומרה".
בבאר שבע, שעשתה את הדרך הארוכה מהדרום הרחוק עד לצפון, זעמו וגיא פרימור המנכ"ל החדש מחה: "השחקנים היו שעתיים בדרכים, המשטרה לא נתנה להם להתקרב לאצטדיון. זה בגדר שערורייה. אנחנו לא מחפשים תירוצים לא לשחק, התכוננו למשחק ואנחנו לא רוצים לשחק, אבל לא ברור מה קורה פה. המשטרה הוציאה צו סגירה למגרש ורבע שעה לפני המשחק לא ברור אם הצו בתוקף. לא ברור לאן זה הולך, הכנה סופר לקויה וזה מרגיש לא ספורטיבי. יש פה מחלוקת בין סכנין למשטרה על לדים, הם רבים כבר יומיים ואנחנו אלה שמשלמים את המחיר. הקבוצה של סכנין פה ואנחנו זרוקים ברחוב".
אגב, בסכנין תקפו גם את באר שבע, למרות שזו לא ממש הייתה צד בסיפור הזה, וגורם אמר: "הם ליבו את האש כשלא רצו לשחק. נכון שהייתה טעות עם המשטרה אבל באר שבע פגעו מאוד".
מוחמד אבו יונס, יו"ר בני סכנין: "יהיה איחור של שעה, אבל המשחק יתקיים. אני לא יודע למה הגענו למצב הזה, צריך לשאול את המשטרה. לא יכול להיות שהם יבואו שעה לפני המשחק ויגידו להוריד את מערכת הלדים. היא גם ככה לא מחוברת. מישהו החליט ללכת עם ראש בקיר. אנחנו פירקנו הכול ונשאר רק ביציע המערבי שגם ככה הוא סגור. למרות הכול התעקשו שנפרק גם שם. מהרגע שראינו שהמשטרה מתעקשת, אמרנו שאנחנו מפרקים את זה. בזמן הזה יכלו להכניס את באר שבע ואז המשחק היה מתקיים בזמן".
"אבל המשטרה החליטה ככה, חבל. אני לא דון קישוט שיכול להילחם נגד כל העולם. שבוע שעבר ה-VAR והשופטים ועכשיו המשטרה. כנראה שאלה הם חייו של יו"ר בני סכנין. באר שבע אומרים שזה לא הוגן? זה לא אני שהחלטתי ככה. גם לנו זה קרה בעונה שעברה נגד קרית שמונה ולא התלוננו. דברים קורים. איחור של חצי שעה או שעה לא אמור להפריע לשחקן".
רגיל (4) 126
18:00

גינאה המשוונית

אלג'יריה
אלג'יריה מגיעה למשחק כשהיא הבטיחה את העפלתה לשךב הבא, אך היא תרצה לנקום בגינאה המשוונית שקטעה לה רצף של 35 משחקים ללא הפסד
יתרון (4) 152
18:40

הפועל העמק

הפועל חולון
(5+)
העמק מגיעה אחרי 3 ניצחונות רצופים ועם מאזן אדיר העונה בליגה. חולון אחרי תבוסה עצומה להפועל תל אביב ופיטורי מאמן. חולון גם כך נחותה, ויהיה לה קשה להתאושש באחד המגרשים הקשים בליגה
רגיל (4) 165
19:30

מכבי נתניה

הפועל פתח תקווה
מכבי נתניה אחרי נקודה אחת בשני המשחקים מל הגדולות, תנסה לבסס את מעמדה בין 6 הראשונות עם ניצחון על הפועל פתח תקוה הלא יציבה.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
חאלד דוכי מנכ"ל סכנין התראיין ברדיו ונתן את גרסת סכנין למה שקרה: "המשטרה דרשה לפרק את השלטים שלוש שעות לפני המשחק. היו ויכוחים, אבל התחלנו לפרק ובתוך הזמן הזה המשטרה הודיעה שהמקום נסגר. בסופו של דבר סגרנו שדוחים את המשחק בשעה. האמת שלא פנו אלינו שבוע שלם. התקנו את המערכת לפני שלושה ימים והיא לא מסוכנת ומותקנת בכל האצטדיונים בארץ. הצענו שהמערכת תהיה מנותקת מחשמל. המשטרה יכולה להגיד מה שרוצה וכל אחד יכול להגיש את הצד שלו אבל יש עובדות".


