טימו מוזי שהושאל ממכבי חיפה להפועל נוף הגליל, חתם לעונה אחת במדי העולה החדשה ועשוי להיכלל בסגל כבר במשחק החוץ נגד מכבי נתניה בשבת הקרובה. הקשר בן ה-20 כבש בעונה שעברה שלושה שערים במדי הפועל כפר סבא שירדה ללאומית וכעת הוא ינסה לעזור לקבוצתו של המאמן ירון הוכנבוים לשרוד בליגת העל.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בצוות המקצועי ממשיכים לחפש שחקני קישור נוספים לחיזוק, ושמותיהם של בר כהן ותומר אלטמן עדיין נמצאים על הפרק. נוף הגליל שלא הרשימה במשחקי גביע הטוטו וסיימה ב-0:0 את משחקה נגד הפועל ירושלים במחזור הפתיחה של ליגת העל, תגיע לנתניה ללא צמד הבלמים הפצועים גוטי ודייויד אקווה. גוטי שפרק את הכתף לפני כשבוע, צפוי להיעדר עוד לפחות שלושה שבועות ובהחלט מדובר במכה לא פשוטה עבור הצפוניים, שבנו עליו כעוגן המרכזי בחוליית ההגנה.