קשר הפועל באר שבע אילי מדמון יושאל לבני יהודה כדי לצבור דקות ולשחק בצורה קבועה. מדמון, קפטן נבחרת הנוער שהיה בימים האחרונים בצמד משחקי הכנה באלבניה, עלול להיפגע משמעותית מריבוי השחקנים בקישור בהפועל באר שבע ובמועדון החליטו כי עדיף להשאילו לעונה אחת כשהוא בן 18 וחצי על מנת שישתפשף ויחזור שחקן טוב יותר למועדון.
מי שמאוד רצה את מדמון הוא מאמן בני יהודה יוסי אבוקסיס שאימן את הקשר הצעיר לפני שנה בהפועל באר שבע והתרשם מהאיכויות שלו. במסגרת הסכם ההשאלה בין המועדונים תתחייב בני יהודה לתת דקות משמעותיות למדמון.
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
בהפועל באר שבע מחכים לשובם של חאתם עבד אלחמיד ואיתן טיבי מנבחרת ישראל כדי לברר מה מצבם הבריאותי לקראת חזרת הליגה בסוף השבוע. טיבי שיחק את כל המשחקים בנבחרת והוא סוחב עייפות רבה ואלחמיד לא כשיר ב-100 אחוז, כך שרק מחר ניתן יהיה להעריך האם ישותפו.


