בהפועל חיפה מאוכזבים מהתיקו נגד מכבי נתניה במחזור פתיחת העונה בליגת העל, ובעיקר מהיכולת שהציגה הקבוצה בחלק ההתקפי. בחיפה ציפו להתחיל את העונה בצורה טובה כפי שעשו בגביע הטוטו, אלא שבפועל הייתה זו התצוגה החלשה ביותר של הקבוצה בששת המשחקים שקיימה עד כה, כולל תקופת ההכנה.
"אין ספק שזו לא היכולת שאנחנו רוצים וצריכים להציג", אמר שחקן בכיר בקבוצה. "אנחנו צריכים להתחבר עוד, אבל יש פה קבוצה מאוד טובה שצריכה להיראות הרבה יותר טוב".
מי שזכה למירב המחמאות היה השוער אוהד לויטה, שבעזרת כמה הצלות חילץ נקודה עבור הפועל חיפה. מלבדו, בקבוצה החמיאו לחוליית ההגנה: "ההיעדרות של גל אראל ולואי טהא היא משמעותית. אין ספק שזה שסיימנו בלי לספוג זה סוג של הישג לאור הפציעות", אמרו גורמים במועדון.
אל תפספס
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
כעת, בחיפה יתפנו לניסיונות לצרף את קווין טאפוקו שכבר סיכם את כל תנאיו, וכעת נותרו רק פרטים אחרונים בינו לבין הפועל באר שבע. בנוסף, ישנו רצון להחתים בלם נוסף בעקבות הפציעה של טהא, כשגם מועמדותו של שחקן זר על הפרק ולא רק אופציות של ישראלים.