קשר בני סכנין בעונה שעברה, עטאא ג'אבר, מועמד להצטרף למ.ס. אשדוד שמנסה להנחית עד סגירת חלון ההעברות שני זרים להתקפה וקשר ישראלי נוסף לפחות. ג'אבר לא סגר בשום קבוצה ועדיין מנסה למצוא אחת כזו בחו"ל, אבל עשוי להצטרף בסופו של דבר לאשדוד שרצתה אותו בעבר וכעת מגלה בו עניין רב, אם התנאים הכספיים יתאימו לשני הצדדים.
בתוך כך, אחרי קיץ צנוע מבחינת רכש, תפתח הערב (שבת, 20:30 בספורט4) מ.ס. אשדוד את עונת המשחקים בליגת העל. המאמן רן בן שמעון אמר: "משחק ראשון בבלומפילד מול הפועל תל אביב הוא משחק מאתגר מאוד. יש לנו את השאיפות שלנו. אין לי ספק שאשדוד תהיה העונה קבוצה טובה. זה יהיה משחק קשה ומורכב, אבל יש לנו את הרצון שלנו להישגיות. בעיות בהכנה אפשר למצוא כל הזמן. אני מנסה להסתדר במצב הקיים ואני לא מכין אליבי לשום דבר".
פיראס אבו עקל, שהפך להיות אחד ממנהיגי הקבוצה ושחקן חשוב במערך, הוסיף לקראת המשחק: "כולנו מתרגשים לקראת פתיחת העונה. לא שיחקנו הרבה בחודש האחרון, אבל עבדנו כמו שצריך. אני מאמין שנבוא מוכנים לליגה. הפועל תל אביב קבוצה מאוד חזקה. התכוננו אליהם היטב. הציפיות שלי להמשיך ולהתקדם גם בעונה הזו".
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. שתי הקבוצות לא יציבות ויסתפקו בתיקו.
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.


