קשר בני סכנין בעונה שעברה, עטאא ג'אבר, מועמד להצטרף למ.ס. אשדוד שמנסה להנחית עד סגירת חלון ההעברות שני זרים להתקפה וקשר ישראלי נוסף לפחות. ג'אבר לא סגר בשום קבוצה ועדיין מנסה למצוא אחת כזו בחו"ל, אבל עשוי להצטרף בסופו של דבר לאשדוד שרצתה אותו בעבר וכעת מגלה בו עניין רב, אם התנאים הכספיים יתאימו לשני הצדדים.
בתוך כך, אחרי קיץ צנוע מבחינת רכש, תפתח הערב (שבת, 20:30 בספורט4) מ.ס. אשדוד את עונת המשחקים בליגת העל. המאמן רן בן שמעון אמר: "משחק ראשון בבלומפילד מול הפועל תל אביב הוא משחק מאתגר מאוד. יש לנו את השאיפות שלנו. אין לי ספק שאשדוד תהיה העונה קבוצה טובה. זה יהיה משחק קשה ומורכב, אבל יש לנו את הרצון שלנו להישגיות. בעיות בהכנה אפשר למצוא כל הזמן. אני מנסה להסתדר במצב הקיים ואני לא מכין אליבי לשום דבר".
פיראס אבו עקל, שהפך להיות אחד ממנהיגי הקבוצה ושחקן חשוב במערך, הוסיף לקראת המשחק: "כולנו מתרגשים לקראת פתיחת העונה. לא שיחקנו הרבה בחודש האחרון, אבל עבדנו כמו שצריך. אני מאמין שנבוא מוכנים לליגה. הפועל תל אביב קבוצה מאוד חזקה. התכוננו אליהם היטב. הציפיות שלי להמשיך ולהתקדם גם בעונה הזו".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


