קצת בשורות טובות להפועל חיפה. הקבוצה הודיעה הבוקר (רביעי) שבדיקת ה-MRI שהקפטן עבר הלילה גילתה שהוא סובל מחבלה בלבד בברכו, והוא צפוי לחזור למגרשים בעוד כשישה שבועות. אראל ירד בדמעות אחרי שנפצע בברכו והוחלף בחצי גמר גביע הטוטו מול הפועל באר שבע ביום ראשון וחשש ששוב סבל מקרע בברצועות, אך לשמחתו האבחנה היתה שונה.
כזכור, אתמול התבשרה הפועל חיפה שלואי טהא, שנפצע גם הוא בברכו באותו משחק מול הקבוצה ממנה הגיע הקיץ, גמר את העונה עוד לפני שהחלה, מכיוון שהוא סובל מקרע ברצועה הצולבת בברך, קרע ברצועה הצידית וכן פגיעה במיניסקוס. בהודעת הפועל חיפה נכתב: "המועדון מאחל ללואיי וגל החלמה מהירה ושיבה מהירה למגרשים".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הבוקר פרסם טהא התייחסות לפציעה הקשה שספג: "קיבלתי את אחת הבשורות הכי קשות לכדורגלן. 'צולבת'. אף שחקן לא רוצה לשמוע את המילה הזו, אבל לצערי נכנסתי לרשימה חסרת המזל והמכובדת הזו של שחקנים שקרעו את הרצועה הצולבת בברך. כרגע אני יושב בבית ועדיין מעכל, אבל מי שמכיר אותי יודע שאני כבר חושב קדימה, מתכנן את החזרה, יודע שאחזור חזק יותר, טוב יותר, עם עוד יותר תשוקה ורצון. את מה שהיה אני לא יכול לשנות, אבל יכול לקחת את הגורל בידיים ומכאן רק להתרומם. עכשיו עם הפנים קדימה, לטיפול, לשיקום, לחזרה. אני כבר מדמיין את המשחק הראשון שלי אחרי החזרה. תודה לכולם על הודעות התמיכה, על הדאגה והאכפתיות. מעריך את זה מאוד. רק בריאות לכולם".
אתמול סיכם קווין טאפוקו את תנאיו בקבוצה ויחזור לקדנציה שנייה. הקשר שיחק אצל האדומים לפני שנתיים כמושאל מהפועל באר שבע ועדיין חתום בשורות המועדון מהדרום. הוא הושאל בעונה שעברה לגרנובל מהליגה השניה בצרפת וכעת חיפש קבוצה חדשה. כל שנותר לסכם כעת זהו השחרור של השחקן מהפועל באר שבע, שייתכן ותפצה אותו במשכורת או שתיים, שכן חוזהו גבוה ועומד על 190 אלף יורו.