מאמן בית"ר ירושלים ארווין קומאן שוחח עם משה חוגג ואלי אוחנה והבהיר לשניים כי הקבוצה חייבת להתחזק בקשר בנוסף לבלם. הפציעה של אביאל זרגרי והסגל הקצר אילצו את המאמן להוריד את מרקו ינקוביץ' לעמדה אחורית יותר והותירו אותו ללא שחקן יצירתי בחלק הקדמי.
קומאן ממשיך להעביר מסרים לשחקנים, והיום (שישי) אמר להם באסיפה: "אם לא תעשו את הכל נכון באימונים, יראו את זה במשחקים. הערתי לכם כמה פעמים, תעשו בדיוק מה שאני אומר ואל תמציאו שיטות משלכם".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
בבית"ר התבשרו היום שאלכס פרס, שבית"ר הייתה איתו בחודש האחרון במגעים, חתם בלוגו מהליגה השניה בספרד. המו"מ של השחקן עם בית"ר הגיע למבוי סתום. בתחילה דרש השחקן חוזה לשנתיים ובית"ר סירבה, לאחר מכן הסכים לעונה אחת בשכר של 220 אלף יורו אך רצה שאם בית"ר לא תממש את האופציה, הוא יקבל פיצוי של שתי משכורות. בסופו של דבר בית"ר סירבה והשחקן חתם בלוגו המקומית.
כעת בית"ר נמצאת במו"מ מתקדם מול בלם נוסף ובמועדון מקווים שהוא יחתום בתחילת השבוע. לאחר המשחק נגד נוף הגליל ביום שני יקבלו במועדון החלטות סופיות בנוגע לסגל השחקנים והאם יצורף שחקן או שניים נוספים מעבר לבלם. הנטייה היא לשחרר את מתאוסיניו וסנטיאגו אוקמפוס, להשאיר את חליאופילו פלייטר ולצרף קשר זר נוסף.


