שריפה פרצה הלילה (בין חמישי לשישי) במתחם מגרשי כדורגל באזור חיפה, השייכים בבעלות חלקית למאמן מ.ס. אשדוד רן בן שמעון ולחלוץ הפועל חיפה לשעבר, עדן בן בסט.
עוד בוואלה! ספורט
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
בשעות הלילה נקראו כוחות כיבוי אש למתחם, שנחשב לאחד ממתחמי הכדורגל הפופולאריים באזור חיפה והקריות, ופעלו לכבות את השריפה, אך חלקים גדולים במתחם נשרפו וניזוקו קשות. במשטרה בודקים חשד להצתה מכוונת, אך בשלב זה אין עדיין קביעה האם מדובר בהצתה או שמא בתקלה שהובילה לשריפה.
חוקר דליקות צפוי להגיע למקום ביום ראשון ולאבחן קביעה משלו בנוגע לסיבת ההצתה. בן שמעון ובן בסט מחזיקים באחוזים במתחם שמפעיל גם בית ספר לכדורגל. בהודעה של דוברות הכבאות והצלה נכתב "הלילה פעלו לוחמי האש מתחנת קריות, בפיקודו של רב רשף רמי מרום, בשריפה של אזור המשרדים, קפיטריה וחדר הכושר של מגרשי כדורגל בקרית ים. הלוחמים השתלטו על האש במהירות ובאמצעות זרנוקי קצף כיבוי ושחררו את העשן הכבד ששרר במקום. לא נרשמו נפגעים בארוע אך נזק כבד נגרם". התייחסותם של בן בסט ובן שמעון תובא לכשתתקבל.
בשעות הלילה נקראו כוחות כיבוי אש למתחם, שנחשב לאחד ממתחמי הכדורגל הפופולאריים באזור חיפה והקריות, ופעלו לכבות את השריפה, אך חלקים גדולים במתחם נשרפו וניזוקו קשות. במשטרה בודקים חשד להצתה מכוונת, אך בשלב זה אין עדיין קביעה האם מדובר בהצתה או שמא בתקלה שהובילה לשריפה.
בן שמעון הגיע בבוקר לאימון מ.ס. אשדוד ואז הבין שהוא חייב לנסוע לצפון בשל המקרה. הוא ביקש מעוזרו משה אוחיון להעביר את האימון המסכם לפני המשחק מול בני סכנין ועזב את המתחם באשדוד לפני פתיחת האימון כשהשחקנים לא יודעים מה הסיבה שבגינה הוא נאלץ לעזוב.


