חלוץ מכבי פתח תקוה דור ג'אן, שנפצע השבוע באחד האימונים, צפוי לעבור הלילה צילום MRI ובו תאובחן חומרת הפציעה. רגלו של ג'אן נתקעה בדשא והשחקן נאנק מכאבים וכעת אפשר יהיה לבדוק אותו ובמועדון מקווים שלא מדובר בפציעה חמורה שתשבית אותו לתקופה ארוכה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בכל מקרה ג'אן לא יהיה בסגל הקבוצה למשחק החוץ בקרית שמונה בשבת, במסגרת משחקי הדירוג של גביע הטוטו. מי שעשויים להיכלל לראשונה בסגל הקבוצה, הם צמד הקשרים הזרים ירוסלב מיכאליק ולאמק בנדה, שסיימו השבוע את תקופת הבידוד שלהם והצטרפו לאימונים. במהלך היומיים הקרובים יבחן המאמן גיא לוזון את כושרם הנוכחי ובהתאם לכך יחליט אם לכלול אותם בסגל לשבת. לוזון ממשיך בחיפושים אחר חלוץ נוסף לחיזוק החלק הקדמי, אולם בשלב זה השוק הישראלי אינו משופע במועמדים.