הקשר האחורי נדב חתם היום (ראשון) בשורות עירוני קרית שמונה וצפוי להצטרף לאימוני הקבוצה ביום שני. נידם בן ה-20 ששייך למכבי תל אביב, הושאל לצפוניים ויחבור לעמיר נוסבאום שאימן אותו בקבוצת הבת של הצהובים, בית"ר תל אביב בת ים.
נידם נחשב לקשר אחורי מוכשר מאוד ובקרית שמונה מאמינים שהוא יוכל להשתלב במהירות בקבוצה הצעירה שהם בונים. מי שגם כן קרוב להצטרפות הוא החלוץ איתמר שבירו. החלוץ כזכור סיכם את כל תנאיו בקבוצה של איזי שרצקי וכעת מחכים רק לאישור סופי של הפועל באר שבע, אך ההערכה היא שעוד השבוע הדברים ייסגרו סופית ושבירו יצטרף.
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
שחקן נוסף שעשוי להצטרף הוא דור אלו. המגן הימני אמנם נמצא במגעים מתקדמים עם וולוס היוונית, אבל לוואלה! ספורט נודע ששמו של המגן הימני עלה כמועמד לחזור לקבוצה בה שיחק בעונה שעברה.
בקבוצה היו מרוצים מאוד מהמהפך הדרמטי שרשמו בניצחון 2:3 על בני סכנין. בקרית שמונה החמיאו לשחקנים על האופי כאשר את מירב המחמאות סחט רועי קהת שנמצא בכושר מעולה. "זה היה מהפך מטורף, לא בכל יום רואים דבר כזה", אמרו במועדון. עם זאת בקרית שמונה לא היו מרוצים מהיכולת, במיוחד במחצית הראשונה. "יש לנו עוד הרבה מה לשפר, לוקח זמן להתחבר", אמר שחקן בקבוצה.


