חלוץ זר חדש למכבי תל אביב, עם שם שמעלה זכרונות נוסטלגיים: סטיפה פריצה עבר היום (שבת) מווטפורד למכבי תל אביב, ויחתום בשורות הצהובים לעונה עם אופציה לעונה נוספת. החלוץ הקרואטי (26) ינחת בישראל בימים הקרובים כדי לחתום על החוזה.
פריצה נחשב לכישרון גדול בצעירותו. הוא נרכש מזאדאר על ידי צ'לסי כשהיה בן 17 תמורת 2.5 מיליון יורו עם חוזה לארבע שנים, ומיד הושאל לנאק ברדה ההולנדית, במדיה כבש 9 שערים ב-35 הופעות לאורך שנתיים, כולל צמד מול אייאקס. ב-2015/16 הושאל לאודינזה עם אופציית רכישה, שאותה הקבוצה האיטלקית מימשה בסוף העונה. בין השנים 2016-2020 ערך פריצה 49 הופעות ליגה באודינזה וכבש שבעה שערים, אחד מהם במבצע יחיד מרשים מול יובנטוס, אחרי שהיתל בג'ורג'יו קייליני. אבל בין לבין, הוא בילה בעיקר בהשאלות: תחילה לתקופה קצרה בפרוזינונה, אחר כך לקסימפאשה הטורקית (שני שערים ב-12 הופעות) ולאחר מכן למוסקרון הבלגית (7 שערים ב-15 הופעות). בספטמבר 2020 נרכש על ידי ווטפורד מליגת המשנה באנגליה וחתם לשנתיים, אבל לא השתלב וב-16 הופעות כבש שער אחד בלבד. פריצה עבר גם בנבחרות הצעירות של קרואטיה. בשנת 2013 היה השחקן הצעיר ביותר בסגל של הנבחרת במונדיאל עד גיל 20.
פריצה ייכנס לנעליים שהותיר אלכסנדר פשיץ' שעזב בשלהי העונה שעברה בעיצומה של מבצע "שומר החומות". הוא יהפוך לרכש הזר הראשון של הצהובים הקיץ.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


