מכבי נתניה, שהודיעה היום (שני) בבוקר על החתמתו של הבלם רז שלמה, שמגיע בהשאלה עם אופציית רכישה מהפועל תל אביב, מנסה להתחזק גם בחלק הקדמי ומי שסגר עקרונית את תנאיו בקבוצה, הוא החלוץ עמית זנטי ששיחק בעונה שעברה בבני יהודה.
מה שמונע כרגע את השלמת העסקה, זו דרישתו של בעלי בני יהודה, ברק אברמוב, לתשלום של דמי העברה עבור החלוץ שמחזיק בחוזה גם לעונה הנוכחית בשכונת התקווה. זנטי לא נמצא בתוכניות המקצועיות של המאמן יוסי אבוקסיס ואף לא המריא עם הזהובים למחנה האימון שהם קיימו ברומניה. זנטי קיווה לקבל שחרור בחינם וכעת מתנהלים מגעים בין נציגיו לבין אברמוב בנוגע לגובה דמי ההעברה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כאמור, מוקדם יותר נסגרה עסקת השאלות של רז שלמה מהפועל תל אביב למכבי נתניה, כשלצהובים-שחורים אופציה לרכוש אותו בסיום העונה במיליון שקל. הבלם בן ה-21 עוזב את האדומים בפעם הראשונה, אחרי שערך הופעת בכורה בקבוצה הבוגרת בעונת 2016/17 ובמרוצת השנים הפך לחלק בלתי נפרד מהסגל. חרף גילו הצעיר, הוא הספיק לרשום 91 הופעות במשחקי ליגה במדים האדומים.
אחרי שנחה במחזור הראשון, השבוע תיכנס מכבי נתניה למעגל המשחקים בגביע הטוטו, כשתארח ביום רביעי את הפועל ירושלים וביום ראשון היא תשחק בחוץ נגד מכבי פתח תקווה.