בעוד ארבעה ימים שלוש הנציגות הישראליות שלנו בקונפרנס ליג ייכנסו לפעולה. אחרי שאשדוד היחידה שהודחה, מכבי תל אביב תתארח אצל ספרטק טרנאבה, הפועל באר שבע תצא לפולין למפגש מול ורוצלאב ומכבי חיפה תארח את טורשבאן.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
היום (ראשון) שלוש הקבוצות הללו שיחקו בליגות המקומיות שלהן, במה שהיווה עבורן הכנה אחרונה למפגש עם הקבוצות הישראליות. הקבוצה מאיי פארו שתפגוש את חיפה טיילה בליגה המקומית עם 0:5 על וסטור ומובילה בגאון את הטבלה. ורוצלאב הפולנית ניצחה 1:2 את קראיובה במשחק בו שניים משחקניה הורחקו. טרנאבה יריבתה של מכבי תל אביב נחלה הפסד 2:1 דרמטי בחוץ מול סניצה. האורחת הובילה משער של ריסטובסקי בדקה ה-83, אך ספגה שערים מאוחרים בדקות ה-88 ו-90 ונותרה ללא נקודות.