מ.ס. אשדוד סיימה הערב (חמישי) ב-0:0 מול קרבאח במשחק הראשון בסיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג. בחמישי הבא היא תגיע הביתה לי"א כשניצחון יעלה אותה אל השלב הבא. מי שלא ישחק בגומלין הוא בלם האזרים מקסים מדבדב, שספג כרטיס אדום היום.
אם אשדוד תעבור את קרבאח, היא תשחק בסיבוב המוקדמות השלישי מול א.א.ל לימסול את ולאזניה האלבנית, כאשר הקפריסאים ניצחו הערב 0:1 משער של אקס אשדוד סטפן שצ'פוביץ' בדקה ה-45.
מאמן אשדוד רן בן שמעון אמר אחרי המשחק: "אנחנו מכירים את קרבאח כי היא שיחקה לא מזמן מול מכבי תל אביב וגם אחר כך ראינו אותה. יש לה שחקנים איכותיים. שום דבר לא מפתיע אותי. אני גאה מאוד בשחקנים שלי על ההקרבה והרצון. הם עבדו קשה בהגנה, עשינו את העבודה ונשחק בצורה שונה בגומלין. הכול יוכרע באשדוד. אנחנו יודעים את שהיריבה איכותית והיא תנסה לנצל את זה בגומלין. לא יהיה קל. בגומלין שתי הקבוצות ישחקו בצורה התקפית כי הן צריכות לנצח. אחרי ההרחקה ניסינו לשחק התקפי יותר, לעשות משהו. אני מרוצה מהקבוצה, חזרנו לאירופה אחרי 14 שנה ואני מקווה שנצליח".
התקשורת המקומית טענה שבן שמעון לא לחץ את ידו של מאמן היריבה גורבאן גורבאנוב והמאמן האשדודי טען: "אני מכיר את קריירת המשחק שלו ואת קריירת האימון שלו. הלכתי אל חדר ההלבשה ולא ראיתי שגורבאן הלך לכיווני. אפגוש אותו אחרי מסיבת העיתונאים. אני אסיר תודה על האירוח".
שוער אשדוד יואב ג'רפי, שסיפק תוצאה טובה, אמר: "עשינו תוצאה טובה, זה משחק ראשון אחרי הרבה שנים. היה משחק חוץ קשה מאוד, הדשא הקשה עלינו לפתח את המשחק שלנו. זו תוצאה טובה והעברנו את ההכרעה הביתה. אנחנו בתחילת העונה, השחקנים עדיין לא בשיא הכושר. אבל עברנו את המשוכה הראשונה עם תוצאה טובה. ברור שאנחנו מאמינים. ראינו שהשד לא נורא, היא קבוצה טובה ואיכותית, אבל אנחנו יכולים להשיג תוצאה טובה".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון


