עידן ורד חשף היום (שישי) שהוא סופג קללות ואיומים ברשתות החברתיות, אחרי מעברו מבית"ר ירושלים להפועל תל אביב. הקשר צירף צילום מסך מהתכתבות עם אוהד שכתב לו: "שרמוטה אמא שלך, יא בן זונה. קרע בצולבת אינשאללה, מוות לילד שלך".
ורד ענה לאוהד וכתב לו: "אתה ילד קטן, העתיד לך לפניף. אני נותן לך אפשרות לחזור בך מהמילים הקשות האלה. אני לא תובע לכולם ומקבל קללות באהבה, אבל מה שכתבת זה קו אדום. יש לך צ'אנס אחד לבקש סליחה".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
מאוחר יותר העלה את צילום המסך לטוויטר וכתב: "קללות ברשתות ובמגרשים זה חלק מהספורט, לעבור קבוצות, לסיים חוזים ולהמשיך, גם. יש קו אדום. אני לא תובע אנשים, לא רב ולא מחפש להתעסק בזה, אבל רשמתי שזו תופעה מטרידה בעולם ובארץ, וזה תופס תאוצה. לזה התכוונתי".
ורד חתם: "אשמח שתעבירו את זה לאמא שלו, שתדע איזה מפלצת היא מגדלת בבית. הישראלי המכוער".


