אחרי ההודעה הרשמית של מכבי חיפה עם ברכת הדרך לניקיטה רוקאביציה, נראה שהחלוץ קרוב מתמיד להצטרף למכבי תל אביב. עדיין לא מדובר בעסקה קלה שתצא לדרך מיד, אבל הצהובים המתינו כל העת לראות האם מלך שערי הליגה בכלל רוצה להישאר בישראל ומה תהיה עמדתו ועמדת מכבי חיפה בדבר חידוש החוזה.
רוקאביציה בן 34 והוא מכוון לחוזה בגובה של 400 אלף דולר נטו לעונה, לתקופה של שנתיים. לא בטוח שמכבי תל אביב תסכים מיד לדרישות הללו, אבל לחלוץ יש שני יתרונות בולטים: הוא אינו נחשב לזר, ויגיע בהעברה חופשית.
במקביל להמתנה הדרוכה לרוקאביציה, ניהלו הצהובים מגעים עם חלוצים זרים בעסקאות שונות שכללו גם רכישת כרטיס. כעת יצטרכו במועדון לקבל החלטה דרמטית האם ללכת על האוסטרלי הוותיק, שמצד אחד מכיר היטב את ליגת העל והוכיח את עצמו, אך מצד שני אין לו עוד הרבה שנים לשחק ולא בטוח שהוא כעת בשיאו.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
מה שבטוח, וגם על כך מדברים במועדון, הוא שמדובר גם במהלך שיווקי שוודאי יוביל למכירת עוד כמה אלפי מנויים. להעביר למכבי תל אביב את אחד השחקנים המצטיינים של האלופה זה בהחלט מהלך אסטרטגי שיכול לתת לצהובים יתרון מסוים בעמדה הקדמית ולהוביל אולי להחזרת הצלחת לקרית שלום.


