שישה ימים אחרי שנחתה בהולנד, תקיים הערב (שבת) מכבי תל אביב את משחק האימון הראשון שלה מבין שניים במתקן בו היא מתאמנת ליד העיר ונלו. הקבוצה ההולנדית נ.ק ברדה תפגוש את מחזיקת הגביע שתרצה לנצח אחרי שהפסידה ביום שישי שעבר למכבי נתניה במשחק האימון הראשון שקיימה העונה.
מי שלא יטלו חלק במשחק הערב הם אנריק סבוריט, אייל גולסה ודניאל טננבאום. סבוריט שנקע את קרסולו בתחילת המחנה כבר החל באימוני ריצה ונראה שייקח לו עוד קצת זמן לחזור להתאמן מלא. גולסה שעובר שיקום אחרי הניתוח בברכו, החל גם באימוני ריצה ובכל מקרה יחמיץ את מוקדמות הקונפרנס ליג הקיץ. טננבאום שהצטרף לקבוצה רק ביום שלישי אחרי הבידוד שנדרש לקיים בשל הגעתו מברזיל ישירות להולנד, התאמן עד כה רק בחדר הכושר והוא צפוי להצטרף בקרוב לאימונים מלאים.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אחד הסיפורים המעניינים במחנה של מכבי תל אביב הוא אורוש ניקוליץ'. הקשר הסרבי שלא שיחק כדורגל מעל שנתיים, התאמן בימים האחרונים בצורה מלאה והציג יכולת גבוהה. "הלוואי שניקוליץ' יוכל להראות איזה כדורגל יש לו", אמר הבוקר שחקן במועדון. "כולם מחזיקים אצבעות שמכאן ניקוליץ' לא יחזור אחורה. אחרי השנתיים האלה שהוא עבר, הלוואי שהוא הבריא ויוכל לחזור לשחק כדורגל ויש לו הרבה כדורגל".
ההערכה הבוקר במחנה של מכבי תל אביב שניקוליץ' לא ישחק הערב כדי לתת לו עוד זמן לחזור בהדרגה דרך האימונים. בכל מקרה מתייחסים במועדון בזהירות לסיפור, שכן כבר נרשמה בעבר אופטימיות באשר לחזרתו ולבסוף הוא שוב חש בכאבים. אגב, לא מן הנמנע שאם הסרבי ירגיש טוב ויחזור לשחק, הוא יושאל לקבוצה אחרת מה שלא קרה בשנתיים שעברו כיוון שהיה פצוע.
בקבוצה ממשיכים לחפש מוצא להשאלת אנדראס יאניוטיס שנמצא עם מכבי תל אביב בהולנד. לא מדובר רק בחוזה של 400 אלף יורו נטו שמעיק על התקציב, אלא בעיקר בכך שהשוער היווני תופס מקום של זר. כרגע יש לקבוצה שישה זרים חתומים לא כולל פארפה גיאגון שנשאר בארץ בגלל פציעה. מכבי תל אביב תהיה חייבת למצוא קבוצה ליאניוטיס כדי שיתפנה לה מקום לזר נוסף.