הכוכב האדום בלגרד מחכה בקוצר רוח לדעת מי מבין מכבי חיפה או קייראט תפגוש אותה בסיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. המנהל המקצועי של אלופת סרביה זבזדן טרזיץ', סיפר אמש (חמישי) לתקשורת המקומית שצפה ב-1:1 בין שתי הקבוצות בישראל, והתרשם שהירוקים עדיפים.
"הם קצת יותר טובים. זו קבוצה חזקה וטכנית, והיתרון של קייראט הוא בעיקר במוכנות הפיזית, כי הם כבר התחילו את העונה בליגה", אמר טרזיץ', שבתגובה להגרלה לפני שבועיים טען שהוא דווקא מעדיף שאלופת ישראל תעלה, כי "לשחק בקזחסטן זו משימה קשה מאוד".
יתרון (2) 33
13:45

מכבי רעננה

אליצור נתניה
(2+)
אליצור נתניה לא נראית כרגע ברמה של הליגה הראשונה, כנראה לאחר חוסר הבהירות באיזו ליגה תשחק. רעננה נראתה טוב בגביע winner ומועמדת לנצח.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
"יהיה משחק מסקרן מאוד", אמר טרזיץ' לקראת הגומלין ביום רביעי. "בכל מקרה, אנחנו חושבים אך ורק על עצמנו. מי שלא תעלה, אין לי ספק שנהיה מוכנים אליה. קיבלנו הגרלה קשה ביחס לשלב הזה במוקדמות, אבל נגיע למשחקים מול חיפה או קייראט ללא פחד, חזקים יותר מאי פעם".