קייראט אלמטי תנחת מחר בישראל לקראת המשחק הראשון שלה נגד מכבי חיפה במוקדמות ליגת האלופות ביום רביעי (22:00, ספורט2) ובמועדון הקזחי מקווים לתוצאה שונה בתכלית מאלו בשנתיים האחרונות. בקיץ 2019 היא הודחה על ידי הפועל שבע במוקדמות הליגה האירופית ובקיץ 2020 הייתה זו אותה מכבי חיפה שהדיחה אותה. בשתי הפעמים כמובן, ברק בכר עמד על הקווים.
קייראט למעשה חוזרת למוקדמות ליגת האלופות לראשונה מאז 2005 והמאמן קיריל קקר אמר: "מוקדמות ליגת האלופות זה אתגר חדש שמהווה תמריץ. יש לנו ציפיות גבוהות. זה יהיה תענוג לשחק באצטדיון יפהפה מול 30 אלף צופים. כדורגל בלי קהל הוא ענף ספורט שונה. האוהדים יוצרים את האווירה ודוחפים את השחקנים. מאוד מצער שאנחנו צריכים לשחק כדורגל מול יציעים ריקים".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
בינתיים האלופה הקזחית ממשיכה בנסיונות החיזוק ואחרי הבלם מאקי בניאק והמגן השמאלי יאן וורוגובסקי שהצטרפו בימים האחרונים, כעת היא בדרך להשלמת המו"מ עם ריקרדו אלבס ששיחק בחודשים האחרונים בסמארה הרוסית. הפורטוגלי עדיין צריך להסדיר את השחרור הבינלאומי, אבל לא ברור אם הקזחים ירשמו אותו לצמד המפגשים עם מכבי חיפה. לקבוצה מותר להוסיף שני שחקנים חדשים עד כ-24 שעות לפני שריקת הפתיחה.


