מכבי נתניה גברה היום (שישי) 1:2 על מכבי תל אביב במשחק האימון הראשון של שתי הקבוצות לקראת עונת 2021/22. יניב מזרחי, מלך שערי הליגה הלאומית בעונה החולפת שהצטרף רק לאחרונה לקבוצה מעיר היהלומים, כבש צמד במחצית הראשונה - אחד בבעיטה שטוחה לרשת בדקה ה-7, והשני בדקה ה-34 עם כדור קשתי לרשת של דניאל פרץ.
פטריק ואן לוון רענן את ההרכב וערך 11 חילופי בפתיחת המחצית השנייה, שהייתה קצת יותר טובה מבחינת סגנית האלופה. בדקה ה-85 מכבי תל אביב צימקה, אחרי שנדב נידם חטף ודור תורג'מן בישל לעידו שחר, שבעט מתוך הרחבה לרשת.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
הבשורה מבחינת מכבי תל אביב שתצא בעוד יומיים למחנה אימונים וחסרה את דניאל טננבאום, אנריק סבוריט ואבי ריקן שחתמו השבוע, היא שיתופו של דן גלזר, שהתלונן השבוע על כאבים מחודשים בשרירי הבטן.
הרכב מחצית ראשונה מכבי נתניה: דני עמוס, שי קונסטנטין, אלמוג כהן, שיר צדק, זלאטן שחוביץ', יובל שדה, עומרי גנדלמן, גבי קניקובסקי, חן עזרא, אמיר ברקוביץ' ויניב מזרחי.
הרכב מחצית שנייה מכבי נתניה: רז כרמי, כרם ג'אבר, מתן לוי, אלון גינת, רותם קלר, אביב אברהם, נפתלי בלאי, אילון ירושלמי, עידו וייר, משה מולה ופרנן גורה.
הרכב מחצית ראשונה מכבי תל אביב: דניאל פרץ, אנדרה ג'ראלדש, שחר פיבן, לואיס הרננדס, אופיר דוידזאדה, דן גלזר, עדן קארצב, פארפה גויאגון, בר כהן, יונתן כהן, אוסמה חלאילה.
הרכב מחצית שנייה מכבי תל אביב: אור יצחק, גיא מזרחי, עידן נחמיאס, מתן בלטקסה, תומר מכלוף, שרן ייני, נובאטוס מירושי (נדב נידם 75'), עידו שחר, טל בן חיים, אילון אלמוג, רונן חנציס (דור תורג'מן 75').