לפני מעט יותר מעשר שנים ביקר ויקי פרץ בבית החולים איכילוב את גיסו אבי כהן, ששכב שם מורדם ומונשם. בין פרץ, שהלך לעולמו ונטמן ביום שלישי, לכהן היו קשרי חברות עמוקים, ולא רק משום ששיחקו ביחד במכבי תל אביב או שהיו קרובי משפחה. בריאיון לספר "הליברו" שכתב מוטי אקסמיט על כהן המנוח, סיפר פרץ כיצד פנה לכהן לעזרה על מנת לדרבן את בנו עומר כשהיה בקבוצת הנוער של שטרסבורג.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
"פניתי לאבי כהן ולמאיר נמני, שהיה חבר ותיק, וביקשתי מהם שיבואו איתי כדי לעודד את עומר. הם נעתרו מכל הלב. ראית שזו חברות, משפחה ורצון טוב לעזור לעומר ולי. שניהם באו לשטרסבורג, את אבי הכירו במועדון מהתקופה שלו בליברפול. הם באו ועודדו אותו. אי אפשר לשכוח את הדברים האלה".
פרץ וכהן שיחקו יחד במכבי תל אביב בשתי קדנציות נפרדות - האחת בשנות ה-70 והשנייה בין 1983 ל-1985. הם טיפחו קשרי חברות עמוקים ונראו צופים במשחקים יחד ביציעים. כעת שניהם כבר אינם איתנו.


