וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

דור חוגי לאחר החתימה בויסלה: "יש סעיף שחרור. אם אהיה טוב - ימכרו אותי"

החלוץ שירד ליגה באוסטריה עם סט. פולטן ועבר למועדון הפאר הפולני התייחס ב-103FM למעבר ולמדינה החדשה אליה יעבור

החלוץ דור חוגי חתם השבוע לשלוש שנים בקבוצה הפולנית ויסלה קראקוב, בה שיחק גם אלון תורג'מן לפני ששב להפועל חיפה. החתימה הגיעה מעט אחרי שירד חוגי ליגה עם קבוצתו האוסטרית סט. פולטן, וכעת מתכונן לקראת החיים בקראקוב ולמגרש החדש שיהיה ביתו.

חוגי שוחח עם חברי צוות התוכנית ב־103fm וסיפר על תחושותיו בעקבות ההתחלה החדשה: "הקהל פה מאוד אוהב את הכדורגל, ואני מקווה לעשות פה עונות טובות ולהצליח. ויסלה החלה להתאמן שבוע שעבר, ואצטרף אליהם מחר".

חוגי הוסיף: "בסוף מתרגלים להכל, גם למדינה, בסך הכל באתי לשחק כדורגל. עוד לא הכרתי את המאמן, אך אני מאמין שמחר אדע הרבה יותר. אני כאן לשלוש שנים, ובמידה ויהיה טוב אולי ימכרו אותי".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully