ניסו קפילוטו חתם הערב (שלישי) לעונה אחת בהפועל חיפה עם אופציה לעונה נוספת והאריך חוזה במועדון בו הוא משחק בשנים האחרונות. הבלם הוותיק שוחח אתמול עם המנכ"ל רובי רגב אחרי נתק של כשבוע והיום סוכמו כל הפרטים. גם גיא משפתי סיכם את כל תנאיו וההערכה שיחתום רשמית גם כן בימים הקרובים. במועדון רוצים גם בהישארות בן והבה.
"שמח להמשיך לעונה שישית במקום שהפך לבית בשבילי", אמר קפילוטו. "מאמין שנצליח להשיג את כל המטרות שלנו בעונה הקרובה. אני מודה ליואב כץ ולצוות על האמון ומחכה לראות את האוהדים האדומים שוב במגרש".
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
הבעלים יואב כץ הוסיף: "אני שמח שניסו ממשיך איתנו לעונה שישית במספר. ניסו אמנם לא גדל במועדון, אבל מבחינתנו הוא כמו שחקן בית והוא חלק בלתי נפרד ממשפחת הפועל חיפה".