לאחר ששוחח עם מרבית בעלי הקבוצות בליגת העל ושמע את עמדותיהם, צפוי יושב ראש מנהלת הליגות בכדורגל ארז כלפון לפנות למשרד האוצר בבקשה להקל על מועדוני הכדורגל ולאפשר להם לחזור לתקציבים שלפני עידן הקורונה. כזכור, המדינה נתנה למועדונים רשת ביטחון בעונה שעברה בשל הקורונה בגובה של 75 מיליון שקל. אחת התמורות עליהן התחייבו המועדונים היא לעמוד בקיצוץ של 20 אחוז לפחות בתקציבי העונה שעברה והעונה הבאה.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(9+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
כעת כשהקהל חזר למגרשים ואפשר למכור מנויים לעונה הבאה, מבקשים מרבית המועדונים לא להגביל את התקציבים ולא לחייב קיצוץ גם בעונה הבאה. כלפון שמע בחודש האחרון חלק מבעלי הקבוצות ולקראת תחילת השבוע הבא כשישלים את סבב השיחות, הוא צפוי לגבש החלטה שבסיסה פנייה למשרד האוצר כדי לבחון הקלות בהגבלת התקציבים.
הדברים קריטיים בעיקר לקבוצות שרוצות לשחק באירופה ולכאלה שמעוניינות להתחזק משמעותית לעונה הבאה. הן נתקלות בבעיה, שכן אם לא יעמדו בקיצוץ התקציבי המוטל כעת, הן יהיו חייבות להחזיר את הכסף שקיבלו כחלק מרשת הביטחון.
בתוך כך תכנס המנהלת ישיבת דירקטוריון של בעלי הקבוצות מחרתיים שתעסוק בעיקר בהיבטים הכספיים לקראת העונה הבאה. לוואלה! ספורט נודע שהקבוצות צפויות לשמוע שהן יקבלו מהטלוויזיה ומהטוטו סכום שינוע בין 6 ל- 7 מיליון שקל ושיהווה חלק מרכזי בתקציב של חלק מהקבוצות.


