לא היה אמש (שבת) אוהד כדורגל בארץ שלא חשב על מני לוי ואליניב ברדה נוכח המראות הקשים מדנמרק עם ההתמוטטות של כריסטיאן אריקסן. ברדה ראה את המשחק בביתו בבאר שבע ואחרי האירוע הקשה, סגר את הטלוויזיה וכבר לא יכול היה להמשיך לצפות. אותו אירוע קשה שעבר בעצמו בעת אימון של הפועל באר שבע עדיין טרי וצרוב וזה לא פשוט עבור כדורגלן כמוהו לצפות בדברים ולהמשיך הלאה.
גם הבוקר הוא עדיין התקשה לדבר על זה. העובדה שחייו של כדורגלן נבחרת דנמרק ניצלו, הקלה על התחושות הקשות שליוו אותו החל מאמש. להתייחס באריכות לדברים לא רצה. "אני רק יכול לאחל לו הרבה בריאות עכשיו", אמר ברדה שעובר הקיץ רק לניהול המקצועי של המועדון אחרי ששימש גם כעוזרם של המאמנים האחרונים וישב על הספסל. "שוב הוכח כמה הכדורגל מתגמד נוכח האירועים האלה. אני מאחל לו שוב הרבה בריאות".
ברדה הוצף החל מאמש בעשרות הודעות וטלפונים שהחזירו אותו לאירוע שעבר בעצמו בעת אימון של הקבוצה ב-7 בנובמבר 2017. ברדה כזכור כבר לא חזר לשחק כדורגל ואין רבים כמוהו שיכולים לדעת מה אריקסן מרגיש היום.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
