שוערה הליטאי של הפועל תל אביב ארנסטס שטקוס חלם לסיים את העונה בצורה קצת יותר מתוקה, עם הנפת גביע המדינה. אלא שבסופו של דבר, רגע לפני שהוא שב למולדתו לחופשה, הוא ראה דווקא את היריבה העירונית מכבי תל אביב מניפה את הגביע אחרי הניצחון בגמר. למרות זאת, הוא כבר מחכה לשוב לישראל. 
"יש לי חוזה בהפועל תל אביב", אמר שטקוס בריאיון בליטא. "התרגלתי לחיים בישראל, הבת שלי כבר מדברת עברית. למרות זאת, אני חייב להודות שלאחר המערכה מול החמאס והטילים שנפלו כאן, עברו לי מחשבות בראש שאולי כדאי לחפש יעד אחר, אך בסופו של דבר מתרגלים לכך, כמו כל דבר בחיים".
אל תפספס
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
"הייתה עונה מאתגרת", הוסיף השוער. "בטח אחרי מה שעברנו כאן. אני גר בישראל ארבע שנים ובכל רגע נתון יכולה להישמע אזעקה. זה לא פשוט בכלל. תארו לכם שאתם יושבים מול הטלוויזיה בערב, ולפתע נשמעת אזעקה. צריך לתפוס את כל הילדים ולרוץ מהר למרחב מוגן. זו הרגשה לא נעימה בכלל".



