נמשך גל השחקנים הצעירים שיוצאים להתרשמות במועדונים במערב אירופה כדי להתחיל את המסלול כבר מגיל צעיר וכך להיטמע בצורה משמעותית יותר בחו"ל ללא צורך במעבר בגיל מבוגר יותר. מי שיצא שלשום להתרשמות בקבוצת הנוער של ספאל האיטלקית הוא רן מאיר, קשר מרכזי מקבוצת נערים א' של מכבי פתח תקוה.
מאיר בן ה-17, שהגיע מקבוצת הנוער של הפועל תל אביב, הוא אחיו הצעיר של שחקן קבוצת הנוער של מכבי פתח תקוה מושיקו מאיר. מדובר בשני שחקנים גבוהים ומאוד פיזיים בעלי טכניקה טובה. את הדלת לספאל פתח עבור רן מאיר הסוכן ואיש העסקים מייקל זנזורי.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
קבוצת הבוגרים של ספאל לא הצליחה העונה לחזור לסריה A. מחלקת הנוער של המועדון נחשבת לאחת הטובות באיטליה ומאיר ינסה להרשים ולצוד את העין כדי להיקלט לקראת העונה הבאה בקבוצת הנוער של ספאל.