במ.ס. אשדוד החליטו להשאיר את עומרי בן הרוש בקבוצה לעונה נוספת ויפתחו בקרוב במשא ומתן להארכת חוזה עם הבלם. המאמן רן בן שמעון היה מרוצה מהשתלבותו של בן הרוש בקבוצה. כשחקן שהיה במכבי תל אביב, מכבי חיפה, נבחרת ישראל וגם בבלגיה, הגישה של בן הרוש היתה מאוד חיובית במועדון ואף שלא הרבה לשחק וישב לא מעט על הספסל, הוא לא החמיץ פנים אלא תמיד התאמן ברצינות וכשכבר שיחק, עשה זאת בהצלחה לא מבוטלת.
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
בן הרוש יתקשה גם בעונה הבאה להיות שחקן הרכב, שכן שני הבלמים הזרים טימותי אוואני וננאד צבטקוביץ' אמורים להמשיך על פי החוזים שלהם וגם גיל כהן שרשם עונת התקדמות נהדרת, אמור להמשיך.
בין אשדוד לבין שלומי אזולאי קיים פער כספי אחרי שכבר היה נראה שהוא סגר את תנאיו. באשדוד רוצים שאזולאי ישאר והוא עדיין אמור להיות מהמשתכרים הגבוהים בקבוצה, אך כרגע יש מבוי סתום בין הצדדים.
