מ.ס. אשדוד מתכוונת להשאיר גם בעונה הבאה בשורותיה את רועי משפתי ויואב ג'רפי. לשניים יש שם מאוד טוב בליגת העל ויש קבוצות שמתעניינות, אבל מה שקרה בעונה החולפת גורם לאשדוד להשאיר את שניהם יחד ולתת להם להתחרות על האפודה הראשונה, אפילו ששניהם לא רוצים להישאר שוב יחד באותה הקבוצה כיוון שהם יודעים שלכל אחד סיכוי שווה והתחרות תהיה מאוד קשה.
כזכור, לפני שנה החליט ג'קי בן זקן למנוע את ההשאלה של ג'רפי מהפועל תל אביב להפועל חדרה ולהחזיר אותו לשורות הקבוצה. ג'רפי היה בתחילת העונה שוער שלישי אחרי משפתי ורון שושן. אלא שמשפתי נפצע ויצא לניתוח בגרמניה וג'רפי נכנס אל בין הקורות ורשם משחקים נהדרים במשך תקופה ארוכה. ג'רפי למעשה היה שותף מלא לעונה הנהדרת של מ.ס. אשדוד וכך יצא שגם משפתי וגם ג'רפי שיחקו כמעט אותה כמות של משחקים כשבסיום העונה חזר משפתי לשער ושיחק בפלייאוף, כי אז הגיע תורו של ג'רפי להיפצע.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
כעת צריכים באשדוד להחליט האם לאפשר לאחד מהם לצאת בהשאלה, אבל בקבוצה רוצים ששניהם יישארו על פי חוזיהם והזמינו את השניים לפתיחת האימונים.
באשר לקשר האחורי דייויד רוי ניאנג, שחתם בקבוצה. מאחר שמדובר בשחקן צעיר בן 19 שבפעם הראשונה ישחק בקבוצת בוגרים, סוכם עם המאמן רן בן שמעון שהוא יתחיל להתאמן עם הקבוצה ואם ייראה שהוא עדיין לא בשל לקבוצת בוגרים בליגת העל, הוא יושאל לעונה אחת לקבוצה מהלאומית כדי לצבור דקות וניסיון ואשדוד תצרף קשר אחורי זר מוכח במקומו.
