בהפועל באר שבע פנו בימים האחרונים למרואן קבהא וביקשו ממנו לשחק בעונה הבאה תמורת מחצית מהסכום שיש בחוזהו. בקבוצה אמרו לקשר שתמורת הקיצוץ החוזה שלו יוארך בעונה נוספת כך שלמעשה הוא ירוויח את מה שנקוב בחוזהו לעונה הבאה במשך שנתיים.
לקבהא יש חוזה של 300 אלף דולר נטו כאשר שער הדולר נקבע במעמד החתימה ואינו קשור לשער הנוכחי והנמוך כל כך של המטבע האמריקאי. בבאר שבע רוצים כאמור שקבהא יקצץ 50 אחוז בחוזה כאשר העונה הבאה היא האחרונה שבו וכאמור תמורת הקיצוץ החוזה יוארך בעונה נוספת. הסכם דומה נעשה כזכור גם עם שיר צדק בעבר.
הפנייה נעשתה מבאר שבע לסוכנו של קבהא וזה השיב אחרי התייעצות שקבהא מסרב להצעה הזו כיוון שהיא לא באה לקראתו בשום דבר וכי אין בה דבר שהפועל באר שבע מוכנה לתת מהצד שלה תמורת הקיצוץ הגבוה. כזכור קבהא כמו גם שחקנים אחרים בהפועל באר שבע שיחקו בעונה החולפת תמורת סכומים מקוצצים בצורה משמעותית.
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


