מ.ס. אשדוד תשוב להתאמן בעוד שבועיים ותפתח את ההכנות למוקדמות הקונפרנס ליג. לוואלה ספורט! נודע כי בעלי הקבוצה ג'קי בן זקן החליט להפתיע את כל עובדי המועדון ובתוכם אנשי הצוות המקצועי, השחקנים והאפסנאים ולהעניק לכולם מענקים על השגת המקום השלישי והכרטיס לאירופה.
רק המאמן רן בן שמעון ושבעה משחקני הקבוצה החזיקו בחוזיהם מענקי אירופה, אבל בן זקן החליט שאחרי עונה כל כך מיוחדת שעשתה הקבוצה כל אחד במועדון ראוי לקבל מענק על ההישג הגדול. בסך הכל תשלם אשדוד כמיליון שקל מענקים לכל העוסקים במלאכה מהשחקנים ועד עובדי הלוגיסטיקה.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
בתוך כך נפגש שלשום בן זקן עם רועי גורדנה, כפי שפורסם בוואלה ספורט, והשניים סיכמו כי אם גורדנה מעדיף את ההצעות של הפועל באר שבע או מכבי חיפה יש לו את ברכת הדרך לעזוב ואם הוא רוצה להישאר באשדוד, הוא יקבל הצעה כספית ראויה מהקבוצה לעונה הבאה.
גם שלומי אזולאי קיבל הצעה כספית וצריך להחזיר תשובה בימים הקרובים אזולאי נמצא בטיול בארצות הברית וכבר הבהיר שהוא רוצה להישאר באשדוד.
