שחקני נבחרת ישראל יפגשו כמה פרצופים מוכרים כשהם יעלו לכר הדשא בפודוגוריצה ביום שבת (21:45), למשחק ידידות נגד נבחרת מונטנגרו. אחד משחקני היריבה יהיה מרקו ינקוביץ' מבית"ר ירושלים, שחזר לסגל אחרי שישה משחקים בחוץ.
ינקוביץ' שצבר 23 הופעות במדי הנבחרת, אמר לקראת צמד המשחקים של מונטנגרו, נגד בוסניה וישראל: "אני שמח לחזור לנבחרת ועכשיו אני צריך להוכיח שיש לי מקום. למרות שמדובר במשחקי ידידות, נגיע אליהם בשיא הרצינות. זו הזדמנות טובה לרוב החבר'ה, כולל אותי, להוכיח שאפשר לבנות עלינו במשחקי מוקדמות המונדיאל".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
ינקוביץ' הגיע לבית"ר ירושלים בחלון ההעברות של החורף והספיק לרשום במדיה 12 הופעות בליגה ו-2 נוספות בגביע המדינה. "התקבלתי מאוד יפה בישראל", הוא סיפר, "הייתה לי תקופת התאקלמות וקצת אחרי שהגעתי, התחילו להתקיים משחקים בכל שלושה ימים. בהתחלה לא שיחקתי הרבה, אבל אחר כך נכנסתי לעניינים והייתי טוב מאוד. ברור שאני עוד יכול להשתפר, אבל הדבר הכי חשוב לי כרגע הוא לשחק כמה שיותר ולהימנע מפציעות".
בסגל של נבחרת מונטנגרו ניתן למצוא גם את פאטוס בצ'יראי ששיחק בחודשים האחרונים בבני יהודה ולפני כן רשם קדנציה מוצלחת מאוד במכבי נתניה. גם הבלם מרקו סימיץ', אקס הפועל תל אביב, הוזמן לסגל של המאמן מיודראג ראדולוביץ'.


