יתרון (7) 340
00:00

מיאמי היט
(2.5+)

מינסוטה טימברוולבס
מיאמי מגיעה בכושר מצוין עם רצף של ארבעה ניצחונות ותנסה לנצל את הביתיות. מינסוטה (21-13) מחזיקה במאזן טוב יותר, אך היא פגיעה במשחקי חוץ מול הגנות קשוחות.
יתרון (7) 351
03:00

שיקגו בולס

שארלוט הורנטס
(1.5+)
שארלוט ברצף הפסדים ומחזיקה באחד המאזנים החלשים בליגה (11-23). שיקגו לא יציבה , אך בביתהיא אמורה לשלוט.
יתרון (7) 358
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

בוסטון סלטיקס
(1.5+)
למרות הטיסה לחוף המערבי, העומק והגיוון של בוסטון בדרך כלל מנצחים משחקי צמרת כאלה.
רגיל (1) 97
17:00

ניוקאסל

קריסטל פאלאס
ניוקאסל בסנט ג'יימס פארק היא חיה אחרת לגמרי מאשר במשחקי החוץ. קריסטל פאלאס קבוצה מאורגנת שיודעת לצאת למתפרצות
רגיל (1) 104
17:00

פולהאם

ליברפול
ליברפול נמצאת במאבק אליפות עיקש. המרדף אחרי התואר ייתן להם את הדחיפה לנצח, גם אם זה יהיה בשיניים.
רגיל (1) 264
20:15

הפועל תל אביב

מ.ס אשדוד
הפועל תל אביב מגיעה למשחק לאחר הפסד לבית"ר ירושלים שהגיע לאחר רצף של ארבעה משחקים ללא הפסד. מ.ס אשדוד בתקופה רעה עם ארבעה הפסדים רצופים וללא שער זכות במהלכם. השתיים נפגשו לפני כשבועיים במסגרת הגביע ואז ניצחה הפועל 0:3. נראה שגם הפעם פערי האיכויות יבואו לידי ביטוי ויהיה כאן ניצחון בהפרש של יותר משער
רגע לפני מה שעשוי להיות משחק האליפות של מכבי חיפה הערב (ראשון, 20:30, ספורט 5) מול הפועל באר שבע, ביוון מבהירים: א.א.ק אתונה ירדה מבוגדן פלאניץ'.
הבלם הסרבי הוזכר כמועמד לקבוצה שסיימה את העונה במקום הרביעי בליגה היוונית, ושמינתה לאחרונה מאמן סרבי שמכיר היטב את פלאניץ'. ואולם, הבוקר טוענים ביוון שפלאניץ' ירד מהפרק בשל הסירוב המוחלט של מכבי חיפה למכור אותו. פלאניץ' חתום לשנתיים נוספות בחיפה.
פלאניץ' הגיע למכבי חיפה בתחילת העונה לאחר שבשנה שעברה שיחק במדי סטיואווה בוקרשט. הבלם בן ה-29 שותף העונה 31 משחקים במדי מוליכת ליגת העל, במהלכם כבש ארבעה שערים. שיחק בעברו גם בכוכב האדום בלגרד בעונת 2014/15.
