ההתאחדות לכדורגל פרסמה היום (חמישי) את שיבוץ השופטים למחזור ההכרעה הגורלי בפלייאוף העליון וכן לגמר הגביע שייערך שלושה ימים לאחר מכן בבלומפילד. אוראל גרינפלד השופט הבינלאומי נבחר לשפוט את מה שאמור להיות משחק האליפות של מכבי חיפה, שתארח את הפועל באר שבע ביום ראשון. לירן ליאני ישפוט במשחק המקביל שייערך בין מכבי תל אביב לעירוני קרית שמונה (20:30, ספורט4) ודוד פוקסמן ינהל את המשחק בין מכבי פתח תקוה למ.ס. אשדוד (20:30, ספורט3).
רגיל (1) 131
16:00

סנדרלנד

לידס
סנדרלנד עדיין ללא הפסד ביתי העונה, בעוד לידס ניצחה רק פעם אחת בחוץ עד כה. סנדרלנד יותר יציבה בבית, ובסך הכל בכושר לא רע במשחקים האחרונים ותנצח כאן
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך
ארז פפיר נבחר לשפוט במשחק גמר הגביע הגדול שיפגיש בין מכבי להפועל תל אביב. גל לייבוביץ' ישפוט במשחק הרגיש על העלייה/הישארות בלאומית בין מכבי קביליו יפו להפועל אום אל פאחם באצטדיון שלמה ביטוח.


