רן בן שמעון לא יוכל לעמוד על הקווים במשחק האחרון של העונה בין מ.ס. אשדוד למכבי פתח תקוה. בן שמעון ספג הרחקה מהמשחק מכיוון שמ.ס. אשדוד איחרה לעלות למחצית השנייה במשחק מול מכבי חיפה בשתי דקות.
זו הפעם השלישית העונה שאשדוד מאחרת לחזור מחדר ההלבשה לחלק השני של המשחק, ומדובר בהרחקה אוטומטית למאמן. זאת תהיה הפעם השנייה העונה בה בן שמעון לא יעמוד על הקווים, אחרי שבפעם הקודמת הוא הורחק בגין ספיגת כרטיסים צהובים.
מי שעוד יחמיץ את המשחק בשל צהובים הם רועי גורדנה ופיראס אבו עקל. באשדוד בטוחים כמעט לחלוטין שיסיימו במקום השלישי, אותו יפסידו רק אם הפועל באר שבע תנצח בחיפה. ללא קשר לכך, במועדון רוצים לסיים את העונה בטעם טוב אחרי ירידה גדולה ביכולת במחזורים האחרונים, שהובילה לתוצאות לא טובות.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
למרות זאת, הקבוצה תסיים עם כרטיס לאירופה ומדובר בהישג עצום עבור המועדון, בטח כשקבוצות אחרות עדיין נאבקות על המקום הרביעי וקבוצות גדולות בכדורגל הישראלי כמו בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב ומכבי נתניה, סיימו בפלייאוף התחתון.
ויש גם חדשות בגזרת החיזוק: הקבוצה הודיעה היום על החתמתו של דייויד רוי ניאנג לשלוש עונות. ניאנג, שנרכש תמורת 75 אלף דולר, הוא קשר אחורי בן 19 המתנשא לגובה 1.85. הוא משתייך לסגל נבחרת קמרון הצעירה. בעונה שעברה ניאנג שיחק בהצלחה בקבוצת הנוער של הפועל חדרה. לקבוצה היתה אופציה לרכוש אותו אבל היא התמהמה ואשדוד שעקבה אחריו, החליטה לעשות מהלך ולרכוש אותו.
