רן בן שמעון לא יוכל לעמוד על הקווים במשחק האחרון של העונה בין מ.ס. אשדוד למכבי פתח תקוה. בן שמעון ספג הרחקה מהמשחק מכיוון שמ.ס. אשדוד איחרה לעלות למחצית השנייה במשחק מול מכבי חיפה בשתי דקות.
זו הפעם השלישית העונה שאשדוד מאחרת לחזור מחדר ההלבשה לחלק השני של המשחק, ומדובר בהרחקה אוטומטית למאמן. זאת תהיה הפעם השנייה העונה בה בן שמעון לא יעמוד על הקווים, אחרי שבפעם הקודמת הוא הורחק בגין ספיגת כרטיסים צהובים.
מי שעוד יחמיץ את המשחק בשל צהובים הם רועי גורדנה ופיראס אבו עקל. באשדוד בטוחים כמעט לחלוטין שיסיימו במקום השלישי, אותו יפסידו רק אם הפועל באר שבע תנצח בחיפה. ללא קשר לכך, במועדון רוצים לסיים את העונה בטעם טוב אחרי ירידה גדולה ביכולת במחזורים האחרונים, שהובילה לתוצאות לא טובות.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
למרות זאת, הקבוצה תסיים עם כרטיס לאירופה ומדובר בהישג עצום עבור המועדון, בטח כשקבוצות אחרות עדיין נאבקות על המקום הרביעי וקבוצות גדולות בכדורגל הישראלי כמו בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב ומכבי נתניה, סיימו בפלייאוף התחתון.
ויש גם חדשות בגזרת החיזוק: הקבוצה הודיעה היום על החתמתו של דייויד רוי ניאנג לשלוש עונות. ניאנג, שנרכש תמורת 75 אלף דולר, הוא קשר אחורי בן 19 המתנשא לגובה 1.85. הוא משתייך לסגל נבחרת קמרון הצעירה. בעונה שעברה ניאנג שיחק בהצלחה בקבוצת הנוער של הפועל חדרה. לקבוצה היתה אופציה לרכוש אותו אבל היא התמהמה ואשדוד שעקבה אחריו, החליטה לעשות מהלך ולרכוש אותו.