רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(9+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
האם דור פרץ אכן נמצא על הכוונת של מועדונים מהליגות הבכירות ביבשת, כפי שהשמועות גורסות? באנגליה התייחסו אמש (שני) לאפשרות שהקשר המצטיין של מכבי תל אביב יעבור לקבוצת פרמיירליג, בדגש על ווסטהאם שהוזכרה כמועמדת.
באתר HITC כתבו על פרץ: "הוא בראש ובראשונה קשר דפנסיבי, אבל עדיין הצליח לכבוש 10 שערים ולבשל תשעה העונה במכבי תל אביב, בעונה אישית מצוינת מבחינתו. יש לו גם ניסיון בינלאומי, ואפשר לראות בו אופציה זולה שיכולה לסייע לדקלן רייס ותומאס סוצ'ק".
באתר ציינו שאם פרץ יצטרף לפטישים, הוא יהיה השחקן הישראלי החמישי שעושה זאת אחרי יוסי בניון, איל ברקוביץ', יניב קטן וטל בן חיים. "אם פרץ מסוגל להשפיע כמו יוסי בניון, הוא יהפוך להפוך להחתמה גדולה. הוא יכול להיות מציאה של ממש בהתחשב בעובדה שהחוזה שלו מסתיים בסוף העונה".


