רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
הפועל באר שבע תמשיך להתאמן בצורה מפוצלת לאור המצב הבטחוני, אם כי בהנהלת הקבוצה הוחלט להוציא את הזרים צפונה לבית מלון בנתניה ובמקביל הם יתאמנו במתקן האימונים של ההתאחדות לכדורגל בשפיים. עד אתמול התאמנה הקבוצה בשני חלקים, כאשר המאמן רוני לוי המתגורר בנתניה מעביר את האימונים לשישה שחקנים שחיים במרכז ובצפון בבית הנבחרות בשפיים ואילו המנהל המקצועי אליניב ברדה מעביר את האימון לחמישה עשר שחקנים בבית האדום בבאר שבע.
במועדון תיכננו להוציא הבוקר את כל הקבוצה לבית מלון בנתניה ואימון בשפיים, אבל אחרי שאמש נדחה המשחק מול מ.ס. אשדוד ממחר ליום חמישי, הוחלט שהשחקנים הישראלים המתגוררים בבאר שבע יישארו בעיר וימשיכו להתאמן עם ברדה בבית האדום ואילו הזרים ייצאו צפונה ויישהו בבית מלון בנתניה כאשר הם מצטרפים לששת השחקנים שכאמור התאמנו עד כה עם רוני לוי בשפיים.
"נכון שזה בשתי קבוצות, אבל זה הכי נכון לעשות כדי לשמור על שגרה כלשהי ועל מוכנות לקראת חזרת המשחקים בעזרת השם ביום חמישי", אמרו הבוקר במועדון. כזכור הפועל באר שבע עדיין נאבקת על כרטיס לקונפרנס ליג והמשחק המתוכנן מול מ.ס. אשדוד הוא קריטי עבורה.


