במכבי תל אביב שלמים לגמרי עם הצעד האנושי שעשו לשחרר שישה שחקנים לטוס לבתיהם ולהתאוורר מכל מה שקורה בישראל. אנריק סבוריט ואנדרה ז'ראלדש ביקשו לטוס עם המשפחות שלהם שנמצאות כאן כדי להחזיר אותן הביתה ולשוב לישראל. אלכסנדר פשיץ', לואיס הרננדס, ניק בלקמן ואורוש ניקוליץ' ביקשו כמה ימים כדי להירגע מהמצב.
במכבי תל אביב ינסו בינתיים לחזור לשגרה ולהתאמן במתקן האימונים של מכבי נתניה ובכל מקרה אמרו: "לא מדובר בשחרור של השחקנים והם לא גמרו את העונה. אין שום טעם להחזיק אנשים שמבקשים לצאת ולהירגע במדינות שלהם. אם המצב יירגע ותהיה הפסקת אש בקרוב, הם ישובו ואם המצב יימשך, גם ככה לא יהיה כאן כדורגל". כזכור, משחק חצי גמר הגביע הועבר ליום שני בבלומפילד ובשלב הזה הוא עדיין מתוכנן להיות עם קהל.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בינתיים ניקוליץ' התראיין בסרביה, ובכתבה שכותרתה "הווידוי הנוראי של השחקן הסרבי שמשחק בישראל" צוטט ניקוליץ' כאומר: "טילים נופלים קילומטר מהבית שלי. אחד נופל, ואז עוד אחד נופל, ואז טיל שלישי, הראשון בחצות, ואחר כך ב-4 וב-5 בבוקר, הכל חוזר על עצמו. זה משוגע! יש בסיס צבאי של חיל האוויר באזור שלי, כך שכשישראל מגיבה, כל הבית שלי רועד, כאילו הדלתות והחלונות עומדים להיתלש".
"אי אפשר לישון", המשיך ניקוליץ'. "הדירה שלי בקומה ה-37, ואני רואה את כל תל אביב, שריפות ברחובות, בפארק... זה לא רחוק מאיפה שכל הזרים של מכבי מתגוררים... אני בקשר עם כולם, גם עם פשיץ'. אני חושש לארוסתי אנג'לה שהגיעה לפה במיוחד לפני חודש, אתמול התחלתי לחפש כרטיסי טיסה כדי לטוס מכאן לסרביה, אבל בנסיבות האלה יש חשש ששדה התעופה ייסגר ואי אפשר יהיה לטוס, והשדה יהיה בשליטת הצבא".