הפועל באר שבע הודיעה הבוקר (שישי) כי "בשל כאבים חדים בבטן התחתונה שהופיעו בפתאומיות, לואי טהא נבדק בבית החולים סורוקה ואובחן בקע אשר הצריך התערבות ניתוחית". הקבוצה מבירת הנגב הוסיפה ועדכנה כי "מהלך ההתערבות היה תקין. לואי שוחרר לביתו וימשיך במעקב של הצוות הרפואי בקבוצה".
הבלם יחמיץ כמובן את המשחק מול מ.ס. אשדוד ביום שני הקרוב, וכמוהו גם אלטון אקולטסה המוצהב. תומר יוספי ככל הנראה יפתח על חשבון שחקן הכנף.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
שמוליק חנין מונה לעוזר המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, מאור מליקסון. בנוסף, יהיה אמון על פרויקט המצוינות של המחלקה. חנין ניהל בעבר את מחלקות הנוער של מכבי חיפה, הפועל תל אביב וקבוצות נוספות. "אני שמח להצטרף למועדון. מצפה לנו עבודה רבה ואתגרים שביחד עם מאור מליקסון נתפתח ונצמח מהם", אמר.
מליקסון הוסיף אמר: "אני מברך את שמוליק על הצטרפותו למחלקה. אני סמוך ובטוח שניסיונו העשיר במחלקות הנוער השונות והדורות שגידל יתרמו לנו רבות ואני מאחל לו הצלחה רבה".


