הפועל באר שבע הודיעה הבוקר (שישי) כי "בשל כאבים חדים בבטן התחתונה שהופיעו בפתאומיות, לואי טהא נבדק בבית החולים סורוקה ואובחן בקע אשר הצריך התערבות ניתוחית". הקבוצה מבירת הנגב הוסיפה ועדכנה כי "מהלך ההתערבות היה תקין. לואי שוחרר לביתו וימשיך במעקב של הצוות הרפואי בקבוצה".
הבלם יחמיץ כמובן את המשחק מול מ.ס. אשדוד ביום שני הקרוב, וכמוהו גם אלטון אקולטסה המוצהב. תומר יוספי ככל הנראה יפתח על חשבון שחקן הכנף.
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
שמוליק חנין מונה לעוזר המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, מאור מליקסון. בנוסף, יהיה אמון על פרויקט המצוינות של המחלקה. חנין ניהל בעבר את מחלקות הנוער של מכבי חיפה, הפועל תל אביב וקבוצות נוספות. "אני שמח להצטרף למועדון. מצפה לנו עבודה רבה ואתגרים שביחד עם מאור מליקסון נתפתח ונצמח מהם", אמר.
מליקסון הוסיף אמר: "אני מברך את שמוליק על הצטרפותו למחלקה. אני סמוך ובטוח שניסיונו העשיר במחלקות הנוער השונות והדורות שגידל יתרמו לנו רבות ואני מאחל לו הצלחה רבה".
